среда, 6. август 2014.

Prodavnica

Ovih dana sam bila vredna i napravila sam "prodavnicu" Radovi su u toku i možda nije baš sve na svom mestu ali nadam se da ću vremenom ispraviti sve nedostatke.

 Evo malo sličica a prodavnica je ovde Čarobna radionica

4 коментара:

 1. Moram ti priznati da mi se više sviđa tvoje srce, a posebno plave boje nego ono koje je Anna stavila na yt u vidu tutorijala. Ja sam također uradila perlice sa rozim nijansama jer sam oduševljena kombinacijom boja! ♥

  ОдговориИзбриши
 2. Divna je ova tehnika, ima nekoliko tutorijala i ne znam koji je bolji. Mislila sam da ih skupim u jedan post ali moram da nađem prvo sve sajtove autora i da vidim njihova pravila o deljenju...a to ume da bude prilično naporno jer su im tutovi na desetine različitih mesta :)

  ОдговориИзбриши
 3. Ma ova tehnika se zove nešto u smislu "watercolor effect in polymer clay" jako je poznata ali ni ja ne znam ko je 'izumio'. Nema umjetnice koja je nije koristila i kao što i sama kažeš ima milion tutorijala, bitno je samo da imaš svoj način na koji je predstavljaš, a što se tiće djeljenja samo navedi link gdje si je našla, vjeruj mi nisi ni prva ni posljenja. :))

  ОдговориИзбриши
 4. Wow, odlično, jako mi se sviđa tvoj dućan. Baš super si ga uredila.
  A radovi su prekrasni.
  Lp, Martina

  ОдговориИзбриши